Na talíři : jak jsme žili a co jsme jedli v šedesátých, sedmdesátých a osmdesátých letech /
Autor: Formáčková, Marie, 1952-
Vydáno: (2019)
Jak se co dělávalo..., aneb, O dovednostech našich dědů a babiček /
Publikace čtenáře seznamuje s tvořivostí, dovedností a uměním našich předků - pečením chleba, zpracováním mléka, ovoce, lnu, ovčí vlny, s včelařením, provaznictvím nebo pletením košíků.
Hlavní autor: | Skopová, Kamila, 1944- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha:
Blahoslav Lukavec - Bonsai servis,
2020
|
Vydání: | Vydání: první |
Témata: | |
Konspekt: | 39 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|