Vajíčková kuchařka /
Recepty české foodblogerky na přípravu jídel z vajec, snídaní, polévek, hlavních chodů i dezertů, čerpají z české tradice, ale i ze zahraničních zdrojů.
Hlavní autor: | Říhová, Barbora |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Brně :
CPress,
2020
|
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Dobříň
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315200341345 | 335981 | D 641.55 | Naučná literatura | Dostupné |