Vajíčková kuchařka /

Recepty české foodblogerky na přípravu jídel z vajec, snídaní, polévek, hlavních chodů i dezertů, čerpají z české tradice, ale i ze zahraničních zdrojů.

Hlavní autor: Říhová, Barbora
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Brně : CPress, 2020
Vydání: 1. vydání
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Dobříň

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315200341345 335981 D 641.55 Naučná literatura Dostupné