Bon appétit!, aneb, Lekce francouzské kuchyně /

Kniha představuje jednotlivé oblasti Francie a jejich gurmánské speciality. Následují všechny zásadní předpisy vyhlášených pokrmů a lahůdek z francouzské kuchyně. Recepty na přípravu snídaní, suflé, quiche, paštik, salátů, polévek, sýrových jídel, pokrmů, která se vaří na francouzském venkově a na p...

Celý popis

Další autoři: Kučera, Marek, Hrbková, Alena
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Burda Media 2000, c2013
Praha : c2013
Edice: Apetit na cestách
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Podsedice

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315200343211 337412 D 641.568(44) Naučná literatura Dostupné