Bon appétit!, aneb, Lekce francouzské kuchyně /
Kniha představuje jednotlivé oblasti Francie a jejich gurmánské speciality. Následují všechny zásadní předpisy vyhlášených pokrmů a lahůdek z francouzské kuchyně. Recepty na přípravu snídaní, suflé, quiche, paštik, salátů, polévek, sýrových jídel, pokrmů, která se vaří na francouzském venkově a na p...
Další autoři: | Kučera, Marek, Hrbková, Alena |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Burda Media 2000,
c2013
Praha : c2013 |
Edice: |
Apetit na cestách
|
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Podsedice
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315200343211 | 337412 | D 641.568(44) | Naučná literatura | Dostupné |