Oheň a dým /
Návody a recepty na přípravu jídel na otevřeném ohni (na roštu, v kotlíku, tažínu). Vybavení, ingrediece. Techniky pečení a grilování. Jídla z masa, zeleniny, saláty, chleba, dezerty.
Main Author: | Hromas, Michal, 1976- |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Praha :
Euromedia Group,
2020
|
Edition: | Vydání první |
Series: |
Esence
|
Subjects: | |
Konspekt: | 641 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Malíč
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Location | Status | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315200344360 | 338048 | D 641.53 | Naučná literatura | Available |