Moderní česká cukrařina /
Josef Maršálek sepsal 47 skvělých receptů - nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá. Jak rafinovaně vylepšit laskonky, žloutkové řezy či větrníčky? Do kterého zákusku přidat špetku pepře nebo chilli? Recepty prestižními cenami ověnčeného cukráře, který pekl i pro brit...
Hlavní autor: | Maršálek, Josef, 1982- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
XYZ,
2022
|
Vydání: | 2. vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Nové Kopisty
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315200344597 | 338357 | D 641.55 | Naučná literatura | Dostupné |