Labužníkovy historky : 66 příběhů z kulinářské historie /
Historky o tom, kdy, kde a jak vznikla různá jídla (fondue, pralinky, müsli, šoulet, salsa, tatarský biftek, martinská husa, dršťková polévka, ...). Byla to náhoda nebo dokonalé umění kuchaře? A proč se k některým jídlům hlásí více autorů a mají mnoho variant?
Hlavní autor: | Poštulka, Vladimír |
---|---|
Další autoři: | Dubová, Helena |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2011
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Doplňovací fond
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315200270891 | 270891 | D 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 1x |