Labužníkovy historky : 66 příběhů z kulinářské historie /

Historky o tom, kdy, kde a jak vznikla různá jídla (fondue, pralinky, müsli, šoulet, salsa, tatarský biftek, martinská husa, dršťková polévka, ...). Byla to náhoda nebo dokonalé umění kuchaře? A proč se k některým jídlům hlásí více autorů a mají mnoho variant?

Hlavní autor: Poštulka, Vladimír
Další autoři: Dubová, Helena
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Ikar, 2011
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Doplňovací fond

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315200270891 270891 D 641.5 (neuvedeno) Dostupné 1x