Vejce nebo slepice /

Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatov...

Full description

Main Author: Pohlreich, Zdeněk, 1957-
Format: Book
Language: Česky
Published: Praha : Ikar, 2012
Edition: Vyd. 1.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Doplňovací fond

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Location Status Výpůjčky
315200272015 272015 D 641.5 (neuvedeno) Available 5x