Vejce nebo slepice /
Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatov...
Main Author: | Pohlreich, Zdeněk, 1957- |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Praha :
Ikar,
2012
|
Edition: | Vyd. 1. |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Doplňovací fond
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Location | Status | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315200272015 | 272015 | D 641.5 | (neuvedeno) | Available | 5x |