Grilování : voňavé maso, ryby, zelenina /
Informace o typech grilů, potřebné vybavení. Metody grilování - přímé, nepřímé, barbecue, uzení, rožnění. Doporučené druhy masa, ryb a zeleniny. Rozmanité recepty a postupy přípravy.
Hlavní autor: | Brand, Christoph |
---|---|
Další autoři: | Koubková, Jitka |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Německy |
Vydáno: |
Praha :
Grada,
2017
|
Vydání: | První vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Doplňovací fond
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315200327863 | 325012 | D 641.526.5 | Naučná literatura | Dostupné | |
315200334702 | 330315 | D 641.526.5 | Naučná literatura | Dostupné |