Udírny a uzení / maso, masné výrobky, ryby
Autor: Binder, Egon
Vydáno: (2005)
Vše o uzení : rady, tipy, recepty /
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Dyk, Vladimír |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Grada,
2012
|
Vydání: | První vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
On-line přístup: |
Obsah |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Udírny a uzení / maso, masné výrobky, ryby
Autor: Binder, Egon
Vydáno: (2005) -
Domácí zabijačka /
Autor: Půhoný, Josef
Vydáno: (2016) -
Plátky masa na 50 způsobů /
Autor: Hess, Reinhardt
Vydáno: (2007) -
Guláše mnoha chutí a nápadů : 150 receptů /
Autor: Příhoda, Vladimír
Vydáno: (2003) -
Bifteky, řízky a další výborná masíčka /
Autor: 1958-, Doležalová
Vydáno: (2007)